Дропшипинг доставчици в България – кои са водещите имена в бранша
Бизнес ниша и продукт

Дропшипинг доставчици в България – кои са водещите имена в бранша

Poruchka
15 Април 2023

Няма, спор, че много хора са в търсене на странична дейност, която да им носи добри доходи и тук обикновено се появява идеята и интереса към дропшипинг доставчици в България. Финансовата независимост е приоритет за днешния човек. Независимо дали такава ще бъде постигната чрез странична и доходоносна дейност, или пък чрез поставяне на целия фокус върху собствена дейност, може би лукративен бизнес.

Кой не би искал да печели максимално с минимален труд, нали така? А дори и трудът да не е минимален, всеки би желал да бъде добре обезпечен за вложеното време и усилия. Може би алтернативата дропшипинг доставчици в България е възможно да е правилният отговор при така поставени цели.

Нещо, което може да се каже като обобщение за много българи е, че ние сме хора с предприемачески дух и смели играчи, склонни да опознават нови възможности. Ето защо и интересът към дропшипинг доставчици в България и възможността за такъв бизнес става все по-голям в последните години.

Постигането на финансова независимост чрез собствен бизнес или инициатива е мечта за много българи. Освен това, възможността да печелиш добри доходи, като успоредно с това разполагаш с достатъчно работно време, или гъвкаво работно време, което позволява работа от всяко кътче на света и по всяко време, определено е изкушаваща.

Един от начините да не позволим на динамичното ежедневие напълно да погълне свободното ни време е чрез работа, която ни дава относителна свобода. Работа, като например работата на редица дропшипинг доставчици в България.

Истината е, че формулата, която са открили всички дропшипинг доставчици в България не е магическа. Този вид дейност няма да ви позволи да вадите лесни и бързи пари и да не полагате никакви усилия. Истината е, че никоя дейност не може да позволи това.


Ако търсите начина за забогатяване за една нощ, нито тази статия ще ви е полезна, нито пък перспективата за дропшипинг доставчици в България. Но пък тази статия ще ви бъде от полза, ако вече сте се насочили към тази бизнес ниша, искате да добиете по-добра представа какви са перспективите за нея в нашата страна и кои са водещите примери в бранша.

Дропшипинг доставчици в България – какви са перспективите?

По същество, нека първо си припомним какво точно представляваше дропшипингът. Дропшипинг е бизнес модел, при който не е необходимо да инвестирате в стока, която да държите на склад, но пак може да се занимавате с електронна търговия. Това основно се случва по следния модел – вие се свързвате с производител или търговец, който предлага съответната стока, която вашите клиенти търсят.

Дропшипинг доставчици в България

След това е необходимо търговецът или производителят да изпратят стоката към вашите клиенти. А вие печелите комисионна за осъществената продажба. На практика, като дропшипинг доставчик, вашата работа е на посредник между производител или търговец и клиент.

Снимка за внимание
Този бизнес модел идва с редица предимства пред класическата търговия. Неоспоримите предимства включват факта, че не ви е необходим почти никакъв начален капитал, защото няма нужда да закупувате стока, нито пък да плащате за складови помещения, където да я съхранявате до направата на поръчка от клиент.


Освен това, вие нямате никакъв ангажимент по изпращането на стоките или организацията на доставката. Дропшипинг дейността изисква по-малко време и е сравнително лесна за осъществяване от всеки, дори и хора без търговски опит в миналото.

Ключовият момент тук е, че за да постигнете наистина добри резултати и да печелите добре, е необходимо да вложите време и старание в изграждането на ваш собствен бранд или марка, който е разпознаваем от хората и печели доверието им.

По този начин вие ще можете да работите с много повече клиенти и да генерирате много продажби, които ще носят пари и на вас. Крайният успех за всички дропшипинг доставчици в България се свежда до това как те са избрали да работят. Може да се каже, че при този бизнес модел, успехът е във ваши ръце повече от всеки друг вариант за правене на търговия.

Най-добрите дропшипинг доставчици в България

За да сте успешни в този бранш е изключително важно да откриете правилните търговци и доставчици, чиито стоки да продавате на клиентите. Ако имате интерес в навлизането в този бранш, ние можем да ви помогнем.

Дропшипинг доставчици в България

За вас сме подготвили списък с петте най-добри дропшипинг доставчици в България. От вас се иска единствено да се свържете с тях и да отправите запитвания дали можете да продавате техните стоки като дропшипъри. Ето и нашата селекция:

Дропшипинг доставчици в България – Rovi,bg

Това е място, на което можете да откриете наистина огромно количество и разнообразие от различни продукти, с които лесно ще задоволите търсенията на вашите клиенти. Сайтът предлага програма за дропшипинг партньорство, която включва 15% комисионна за всички осъществени продажби.

Дропшипинг доставчици в България

Ако смятате, че е възможно да спечелите по-големи суми и направените продажби, то към парите от кимисионната можете да добавите и парите от разликата в цената на продуктите. Това означава, че можете да продавате продуктите от мрежата на сайта на желана от вас по-висока цена. Начислените комисионни от продажби се изплащат на месечна база.

Дропшипинг доставчици в България – Mbox.bg

Отново представяме онлайн магазин с голямо разнообразие на продукти. Има голямо удобство в работата с такъв тип ненишови дропшипъри, защото вие имате възможността да задоволите търсенията на много повече клиенти на едно място, вместо да търсите различни доставчици.

Дропшипинг доставчици в България – Solytron

В случай, че сте се ориентирали към продажби на техника и аксесоари, то Solytron е правилният доставчик за вас. Компанията не работи с крайни клиенти и основната й дейност е фокусирана върху работа с дропшипъри. Заявете своя интерес за съвместна работа като се свържете с тях.

Дропшипинг доставчици в България

Дропшипинг доставчици в България – Sport Respect

Ако смятате, че можете да откриете много клиенти на спортни стоки, то Sport Respect е правилното място за вас. Компанията предлага наистина голямо разнообразие от спортни стоки, екипировка и аксесоари за вашите клиенти. Компанията е представител на две спортни марки за България – това са италианските Givona и Zeus.

Дропшипинг доставчици в България – BigBuy

BIgBuy е платформа, която предлага доставки не само в рамките на страната, а в цяла Европа. Това е чудесна новина за всички, които искат да разширят своя бизнес с международни клиенти. За ваше улеснение, компанията предлага каталог на продуктите на различни езици.

Коментари

Споделяне
Иконка за популярни статии

Най-нови

Последвай ни

Instagram лого

poruchka

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето бизнес общество!